به گزارش www.SeyedShamsoddin.ir، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین؛ امام جمعه بندرانزلی در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان با بیان اینکه در آستانه ورود به ماه محرم و دهه عاشورا و ایام حزن اهل بیت(ع) هستیم و ان‌شاءالله خداوند متعال توفیق شناخت و عزاداری خالصانه و باشکوه به ما عنایت بفرماید، اظهار داشتند: فلسفه قیام سیدالشهداء(ع) چه بود؟ چرا این قیام عظیم در تاریخ اتفاق افتاد؟ اهداف متعددی در قیام سیدالهشداء(ع) هست اما هدف اصلی که همه اهداف دیگر ذیل آن قرار می‌گیرد عبارت از این است که آمدند انسان را از ذیل تسلط طاغوت نجات و تحت ولایت الهیه قرار بدهند.

امام جمعه بندرانزلی با تاکید بر اینکه انسان مومن و مسلمان نباید زیر دست ظالم باشد و سلطه او را بپذیرد و آدم فاسدی چون یزید و یزیدیان در راس اداره جامعه‌اش قرار داشته باشد، خاطرنشان کردند: قیام سیدالشهداء(ع) مسیر عزت برای انسان‌هاست.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین با اشاره به این فرمایش پیامبر اکرم(ص) که فرمودند اگر عزت میخواهی پیدا کنی از ذلت گناه و تباهی و فساد بیرون بیا و زیر طاعت پروردگار متعال قرار بگیر، تاکید کردند: قیام کربلا می‌فرماید مسیر عزت‌یابی انسان‌های مومن در ایثارگری و اطاعت از اولیاء الهی است.

خطیب جمعه بندرانزلی تصریح کردند: در نقطه مقابل اگر کسی در مسیر دنیاطلبی باشد و ولی الهی را تنها بگذارد و گوش به حرفش نکند و به دنبال اهداف و شهوات نفسانی خودش برود در مسیر ذلت گام برداشته، آن‌هایی که همراه سیدالشهداء(ع) نشدند یا در مقابل حضرت ایستادند اسیر دنیا و هوای نفس و پست و مقام و منصب بودند و برای رسیدن به مقصد هرکاری لازم بود میکردند.

امام جمعه بندرانزلی با تاکید بر اینکه عاقبت تنها گذاشتن و عمل نکردن به توصیه و دستور و مطابعت نکردن از ولی الهی ذلت برای انسان و تنها شدن ولی است، متذکر شدند: در زمان ما هم هیچ تفاوتی با حادثه عاشورا و قیام سیدالشهداء(ع) ندارد؛ انقلاب ما در تداوم قیام سیدالشهداء(ع) است و جامعه و ملت و کشور ما به دنیا ثابت کرده که در شکل‌گیری و وقوع انقلاب و استقرار نظام اسلامی ما در مسیر عزت و تبعیت از ولی الهی می‌خواهیم حرکت کنیم اما عده‌ای می‌خواهند این جامعه را از این مسیر بیرون ببرند و زیر سلطه مستکبرین ببرند.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین تصریح کردند: جمعه گذشته علیرغم اینکه شرایط فراهم بود و تلاش شد و زحمت کشیده شد و امکانات فراهم شد اما کار انتخاب رئیس جمهور تمام نشد و به این هفته موکول شد و یک هزینه مضاعفی نظام اسلامی امروز می‌دهد و الان در کشور انتخابات درحال برگزاری است؛ چرا؟! دو دلیل دارد، یکی اینکه مشارکت پای صندوق رای به اندازه‌ای که توقع می‌رفت نبود و دوم اینکه تمرکز بر انتخاب اصلح هم نشد، اگر همان هفته گذشته تمرکز بر انتخاب اصلح می‌شد این هفته نباید دوباره می‌آمدیم رای می‌دادیم.

خطیب جمعه بندرانزلی افزودند: مشارکت به اندازه متوقع نبود و دلایل مختلفی دارد و دلایل مختلفی دارد؛ یکی از نکاتی موثر در این عدم مشارکت این بود که در دور اول بعضی از نامزدهایی که در عرصه رقابت بودند دائماً در حرف‌هایشان می‌گفتند مردم به ما اعتماد ندارد! خب اگر اعتماد نداشتند چرا آمدی؟! برای اینکه رای مردم را جلب کنند انقدر تلقین کردند که مردم را از نظام مایوس کردند، این تلقین کار خطایی بود که انجام دادند.

امام جمعه بندرانزلی ادامه دادند: در دوره دوم هم یکی از کاندیداها و دور و بری‌های او گفتند ۶۰ درصد مردم نیامدند ما را قبول ندارند! این حرف غلطی است، هر انتخابات را با انتخابات قبلی مقایسه می‌کنند! عده‌ای که اصلا نظام اسلامی را قبول ندارند توقع نداریم بیایند رای بدهند! آن‌ها گاهی اگر روزنه‌ای پیدا کنند برای اخلال در نظام اسلامی به صحنه می‌آیند و پشت سر یکی می‌ایستند والا هواخواه این‌ها نیستند.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین تاکید کردند: متاسفانه در دور اول انتخاب اصلح صورت نگرفت برای اینکه به شاخص‌ها توجه نشد؛ در جامعه اسلامی معیار ولی الهی است، انسان مومن و مسلمان هم کیس است، حرف وقتی از زبان ولی بیرون آمد انسان مومن باید با زیرکی بفهمد جهت کجاست و باید به چه شاخصی توجه کند.

خطیب جمعه بندرانزلی افزودند: شاخص اصلی که مقام معظم رهبری در این یکی دو روز اخیر هم اشاره فرمودند این بود که کسی را انتخاب کنید که این شخص اعتقاد به مبانی انقلاب داشته باشد؛ تشخیص این امر خیلی راحت است، فرمول پیچیده‌ای نمی‌خواهد، کافی است به حرف و دیدگاه و عمل و دور و بری‌های افراد نگاه کنید.

امام جمعه بندرانزلی خاطرنشان کردند: اینکه کسی می‌گوید از همه رای می‌گیرم و بی‌نماز هم به من رای می‌دهد هنر نیست، نقطه‌ ضعف است که یک انسان بی‌دین و بی‌نماز بیاید پشت انسان بایستد بخواهد با اسلام مبارزه کند، مردم باید بفهمند که این سخن، سخن دینی و انقلابی نیست و او اعتقاد به انقلاب ندارد که اگر داشت به دنبال طیف ارزشی و انقلابی جامعه می‌رفت.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین افزودند: مقام معظم رهبری یکی دیگر از شاخص‌ها را کارآمدی عنوان کردند، کسی که هیچ کارنامه‌ای ندارد و وزارتی هم اگر داشته به استیضاحش منجر شده معلوم است نمی‌تواند کشور را اداره کند و تشخیص آن خیلی برای انسان راحت است.

خطیب جمعه بندرانزلی اضافه کردند: از شاخص‌های دیگر این است که توانایی استفاده از ظرفیت‌های کشور را داشته باشد، کسی که در همه صحبت‌هایش می‌گوید نمی‌شود، نمی‌توانیم، دیگران هم نمی‌توانند می‌خواهد در کشور چه کار کند؟! خانه که نمی‌توانی بسازی، اقتصاد را هم که نمی‌توانی بدون سلطه آمریکا تامین کنی خب پس آمدی چه بکنی؟

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه مناظرات هم فراز و فرودها و اشکالات و انتقاداتی داشت، بیان کردند: کسی که آمده تمام دستاوردهای نظام و تلاش ۳۰ ماهه شهید رئیسی را زیر سوال می‌برد معلوم است نمی‌تواند کشور را پیش ببرد! اگر می‌توانست اداره کند نقاط مثبت را میدید، نمی‌گوییم از شهید رئیسی حمایت کنند اما حداقل نقاط مثبت را می‌دیدند!

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین افزودند: گفتند مردم یادتان هست ۲۰ سال پیش زندگی‌تان چگونه بود؟! نمی‌خواهم دولتی که اسم بردند را نام ببرم! گفتند مردم گوشت را چند می‌خرید؟! چرا گوشت را گران می‌خریم؟! خدا هیچکس را به سرطان مبتلا نکند اما اگر کسی مبتلا شد مداوای آن رنج و درد و زحمت شیمی‌درمانی دارد تا این بیماری از بدنش خارج شود! شهید رئیسی داشت سرطانی که اقتصاد کشور بواسطه عملکرد دولت‌های گذشته مبتلا شده بود را علاج می‌کرد! بله درد و گرانی و سختی هم دارد اما مسیر، مسیر درمان بود، حالا اگر این سرطان رو به درمان بود و دومرتبه آمدند این سرطان را در این بدن انداختند دیگر به هلاکت می‌رسد و قابل مداوا نیست.

خطیب جمعه بندرانزلی افزودند: مردم باید بدانند گرانی اگر هست ناشی از آن سرطانی است که به جان اقتصاد افتاده؛ این کار عوام فریبانه‌ است که به مردم بگوییم امروز گوشت را چند می‌خرید ۲۰ سال پیش چتد می‌خریدید!

امام جمعه بندرانزلی خاطرنشان کردند: جالب این است که قرآن و نهج‌البلاغه می‌خوانند اما معنایش را نمی‌فهمند و اعتقاد هم ندارند! در همین مناظره می‌گوید «رحم الله امرء علم من این فی این والی این»، ما از کجا به اینجا رسیدیم؟ شرایط ما که اینگونه نبود!

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین خاطرنشان کردند: امیدواریم مردم هم مشارکت گسترده‌تر از مرحله اول داشته باشند و هم تمرکز روی انتخاب اصلح باشد تا جامعه آسیب نبیند؛ اما بعد از انتخابات هرکدام از نامزدها رئیس جمهور شد برای این حرف‌هایی که در مرحله اول و دوم زدند راستی آزمایی شود، ذهن مردم را درگیر یکسری مسائل کردند و شبهاتی در ذهن مردم مانده لذا باید یک کمیته ویژه‌ای تشکیل شود حرف‌هایی که زده می‌شود را یک به یک بررسی کند و مستندات آن را پیدا کنند و ببیند راست گفته‌اند یا نه! اگر دروغ گفتند مجازات شوند.

خطیب جمعه بندرانزلی افزودند: صدا و سیما که این مناظره‌ها را برگزار می‌کند و این فرصت‌ها را در اختیار نامزدها می‌گذارد و کلی مسئله دارد در جای خودش عرض خواهیم کرد، اما بعد از انتخابات مستندات همه این حرف‌ها را در بیاورد و به مردم نشان بدهد که اینجا این نامزد گفت من دروغ نمی‌گویم به شما دروغ گفته! اینجا که گفت دولت شهید رئیسی هیچ کاری نکرده نشان بدهد که دولت شهید رئیسی چه کارهایی کرده! صدا و سیما باید جبران کند؛ نمی‌شود رسانه ملی را در اختیار کسانی بگذاری که شایعه‌پراکنی کنند و ذهن چند میلیون انسان را درگیر کنند، حالا اگر نیروهای انقلاب بخواهند رفع شبهه بکنند باید به در به دری بیوفتند تازه از یکی دو میلیون نفر رفع شبهه کنند!

امام جمعه بندرانزلی تاکید کردند: ما مسلمان و تابع اسلامیم؛ اسلام عزیز یکی از کارهایی که برای از بین رفتن زمینه اداعاهای کاذب و روشن شدن حقانیت هر اذعانی قرار داده مباهله است، مباهله فقط برای زمان پیامبر اکرم(ص) نبوده، الان هم می‌شود مباهله کرد، قرآن کریم می‌فرماید “ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْکَاذِبِینَ” اگر کسانی که آمدند در مناظره‌ها حرفی زدند بعد از انتخابات بیایند طبق دستور اسلام مباهله کنند اگر جرئت دارند، هر کسی دروغ گفته لعنت خدا بر او باد که قطعاً گریبانش را خواهد گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین خاطرنشان کردند: چرا در جامعه اسلامی از این کار استفاده نمی‌شود؟! مردم مطالبه کنند از مسئولین که این‌هایی که تریبون در اختیارشان قرار دادید هرچیزی دوست داشتند گفتند اشکالی ندارد حداقل بیاوریدشان مباهله کنند!

خطیب جمعه بندرانزلی خاطرنشان کردند: امیدواریم ان‌شاءالله در این انتخابات مشارکت نسبت با مرحله قبل بالاتر باشد و هم انتخاب اصلح انجام شود و هم برای انتخابات‌های آینده چاره‌اندیشی شود تا انسان‌های فرصت‌طلب جو جامعه و فضای فکری جامعه را منحرف کنند و برهم بزنند.