به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه بندرانزلی، حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین در مراسم عید غدیر و تجلیل از آزادگان اداره کل گمرک گیلان ضمن تبریک ایام دهه امامت و ولایت و سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، اظهار کرد: اگر اهمیت مسئله امامت و ولایت را آنگونه که باید، درک کنیم، تمام حوادث، وقایع، اتفاقات، تغییر و تحولات جامعه و زمان برای ما دارای تفسیر و معنای صحیح می شود.
امام جمعه بندرانزلی در ادامه با تاکید بر اینکه اگر مسئله امامت و ولایت آنگونه که هست شناخته و درک نشود انسان از تجزیه و تحلیل مسائل دوره خودش و عصر های گذشته عاجز می ماند، افزود: مسئله ولایت بسیار مهم، اساسی و بنیادین در دین و معارف دینی ماست و درک حقیقی داشتن از این مسئله بسیار کلیدی است.
حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین افزود: امتحان های الهی در برهه های مختلف، زوایای وجودی انسان را کشف کرده و نشان می دهد؛ آزادگان عزیز ما از این امتحان سخت سرافراز بیرون آمدند و در اسارت گاه های رژیم صدام عفلقی انواع و اقسام شکنجه های روحی و جسمی و ناملایمات را دیدند، اما پای دین، ایمان، امامت و رهبری شان ایستادند.
ایشان با تاکید بر اینکه باید دید آیا ما در نوسانات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و … توانسته ایم ولایت مدار باشیم و پای رهبری باستیم یا نه، اظهار کرد: ولایت یک اصل و رکن مهم در جامعه است و همه باید کارهایشان را با جهت ولی تنظیم کنند.
امام جمعه بندرانزلی ادامه داد: اگر التزام و هم جهتی با ولی و خواست، رهنمود و راهنمایی اش باشد جامعه رو به سلامت و رستگاری می رود، در غیر این صورت مانند حکومت های فاسق دنیا رو به ضلالت گمراهی است.
حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین عنوان کرد: تا زمانی که ولایتمداری در انسان به مرحله ظهور و بروز نرسد، هرچه قدر هم عبادت داشته باشد باطل است و هیچ اثری ندارد؛ اینکه پیامبر اکرم(ص) می فرماید «علی قسیم الجنه والنار» ولایت معیار بهشتی و جهنمی شدن انسان هاست و اینگونه که فکر کنیم، می توانیم بدون توجه به ولی زمان زندگی کنیم اصلا درست نیست.
ایشان خاطر نشان کرد: باید عمل و حرکت انسان در جهتی باشد که ولی دستور داده و رضایت دارد؛ اگر این متابعت وجود داشت، انسان ولایت مدار می شود و در غیر اینصورت عمل انسان پذیرفته نیست و تلاش انسان بیهوده و رو به گمراهی است و علاوه بر خودش، جامعه را نیز به سمت ضلالت می کشاند.
امام جمعه بندرانزلی تاکید کرد: بخش قابل توجهی از انحرافات، فساد ها و کاستی هایی که گاهی اوقات در جامعه می بینیم ناشی از آن است که عموما تابع ولی نیستیم چون در فرامین ولایت انحراف و فساد نیست؛ اگر در طول تاریخ به این اصل مهم توجه می شد، ائمه(علیهم السلام) به شهادت نمی رسیدند، دشمنان حکومت را غصب نکرده و مسیر جامعه و تاریخ را منحرف نمی کردند.
به گزارش www.SeyedShamsoddin.ir، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمسالدین در خطبههای نماز جمعه این هفته شهرستان با اشاره به فرمایشات حضرت ولیعصر (عج) در توقیع شریف به شیخ مفید، بر لزوم رعایت تقوای الهی تأکید و اظهار کردند: انسان مؤمن و منتظر، کسی است که مسیر زندگیاش بر پایه تقوا باشد، زیرا مهمترین معیار ایمان، […]