به گزارش www.SeyedShamsoddin.ir، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین؛ امام جمعه بندرانزلی در خطبه‌های نماز عبادی – سیاسی جمعه این هفته شهرستان ضمن تبریک مجدد عید سعید فطر، اظهار داشتند: بعد از یک‌ماه عبادت و روزه‌داری عید فطر را جامعه ما درک کرد و ان‌شاءالله خداوند متعال هم از برکات عید و هم برکات و فضائل ماه مبارک رمضان همه را بیش از پیش بهره‌مند کرده باشد و توفیق بدهد سال‌های آینده هم ماه مبارک رمضان را درک کنیم.

امام جمعه بندرانزلی با تاکید بر اینکه عید سعید فطر یک روز برجسته برای امت اسلام است، افزودند: یکی از مظاهر عید فطر آن شکوه و عظمت و عزت اسلام و مسلمانان و جامعه اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین ادامه دادند: اینکه نماز عید در نقاط مختلف با صفوف بهم فشرده اقامه می‌شود و عظمتی را در برابر دشمنان برای امت اسلام و جامعه اسلامی پدید می‌آورد بیانگر این است که این روز را خداوند متعال مایه عزت و شرف برای پیامبر اکرم(ص) و مسلمانان و جامعه اسلامی قرار داده و قطعاً دستیابی انسان‌های مومن به آن فلاح و رستگاری حقیقی و سربلندی امت اسلام جز از طریق تقید به وظایف و تکالیف دینی و تبعیت از ولی الهی محقق نخواهد شد.

خطیب جمعه بندرانزلی با اشاره به اینکه در خطبه‌های نماز عید فطر عرض کردیم انسان‌ها در جامعه اسلامی نسبت به ولی الهی وظایفی دارند از جمله وظایفشان این است که او را بشناسند و سخن او را بشنوند و فهوای سخن او را درست درک کنند و به آن عمل کنند، خاطرنشان کردند: اگر اینطور شد، عزت و پیشرفت و پیروزی در برابر دشمنان و مشکلات و چالش‌های مختلف پدید می‌آید.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین با تاکید بر اینکه مسئله عزت در جامعه اسلامی و بهره‌مندی مومنین از عزت حقیقی در همین مسئله نهفته است، اضافه کردند: خداوند متعال در قرآن کریم برای این شکست‌ناپذیری و عزت حقیقی سلسله‌ای معرفی می‌فرماید از جمله اینکه می‌فرماید وَ لِلَّهِ الْعِزَّهُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنِین؛ عزت از آن پروردگار متعال و پیامبر الهی و مومنین است.

خطیب جمعه بندرانزلی اگر کسی می‌خواهد اهل عزت و بهره‌مندی از عزت باشد باید در این سلک قرار بگیرد و این عواملی دارد، تصریح کردند: یکی از عوامل بهره‌مندی از عزت برای انسان‌های مومن و جامعه اسلامی جهاد فی سبیل الله است، از جهاد نفس گرفته تا جهاد فرهنگی و اقتصادی و نظامی؛ لذا حضرت فاطمه‌زهرا(س) فرمودند وَ الْجِهَادَ عِزّاً لِلْإِسْلَامِ.

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه اگر جهاد از صحنه زندگی امت اسلام و جامعه اسلامی کنار گذاشته شود به ذلت مبتلا می‌شود، افزودند: آن کشورها و دولت‌ها و جوامع اسلامی که اسم اسلامی دارند اما در مسیر جهاد به هیچ وجه نیستند، در عین بهره‌مندی از همه ثروت‌ها و امکانات عزت ندارند و در دنیا ذلیل هستند.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین خاطرنشان کردند: جامعه اسلامی که جهاد برای او یک اصل و عامل مهم برای عزت و شکست ناپذیری اوست هیچ موقع از جهاد و سختی جهاد خسته نمی‌شود و در برابر تهدیدهای دشمن میدان خالی نمی‌کند.

خطیب جمعه بندرانزلی تصریح کردند: ۴۶ سال از این انقلاب اسلامی گذشته، هیچ سال و مقطعی نبوده در طول این ۴۶ سال که کشور و ملت و جامعه ما تهدید به جنگ نشود؛ چه جنگ نظامی و چه جنگ اقتصادی و سیاسی، به تعبیر مقام معظم رهبری دشمنان هر کاری که می‌توانستند انجام بدهند انجام داده‌اند، الان هم این رئیس جمهور قمارباز و دیوانه و معلوم‌الحال آمریکا در طول این چند ماهی که آمده مجدداً در مصدر کار قرار گرفته و جمهوری اسلامی و ملت ما را تهدید به حمله نظامی می‌کند و بعد هم لشکرکشی می‌کند و هیاهوی تبلیغاتی راه می‌اندازد و بعد هم هواپیماها و ناوها را گسیل می‌دارند به سمت منطقه ما، فکر کردند اگر این هیاهو را راه بیندازند جمهوری اسلامی تسلیم می‌شود و می‌آید پای میز مذاکره! به تعبیر امام سجاد(ع) انقدر احمق هستند که در طول این ۴۶ سال از رفتارشان با ملت ما درس نگرفته‌اند و تجربه کسب نکرده‌اند، این ملت با تهدید منسجم‌تر و مصمم‌تر و متحدتر می‌شود.

امام جمعه بندرانزلی اظهار کردند: برخی در داخل کشور همین استدلال عدم مذاکره با آمریکا که نه هوشمندانه است نه عاقلانه و نه مصلحت‌آمیز را از بیانات مقام معظم رهبری نفهمیده‌اند و با اگر فهمیده‌اند هم عامدانه عناد ‌می‌کنند و آب در آسیاب دشمن می‌ریزند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شمس الدین با بیان اینکه ویژگی‌ جهاد این است که جامعه اسلامی در برابر تهدید‌های بیرونی و درونی دشمن می‌ایستد، افزودند: مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز عید فطر فرمودند ما فکر نمی‌کنیم آن‌ها جرئت کنند از بیرون حمله نظامی داشته باشند اما از درون هم اگر فتنه کنند این ملت در برابر آن‌ها می‌ایستد.

خطیب جمعه بندرانزلی متذکر شدند: بعد از این‌همه توطئه و فتنه ملت ما دیگر آگاه و بصیر و هوشیار شده، در هر مرحله‌ای قبل از اینکه توطئه دشمن بخواهد به مرزهای آسیب بیشتر برسد خود مردم به میدان آمده‌اند فتنه را خفه کرده‌اند.

امام جمعه بندرانزلی افزودند: یکی از عوامل دیگر، شهادت طلبی است؛ امت اسلام و انسان‌های مومن در راه خدا افتخار و فوزشان شهادت است، وجود مقدس سیدالشهداء می‌فرمایند لَیْسَ الْمَوْتُ فِی‌ سَبِیلِ الْعِزِّ إلاَّ حَیَاهً خَالِدَهً؛ اگر کسی زندگی جاودانه می‌خواهد باید در مسیر عزت و سربلندی کشته شود و به شهادت برسد.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین افزودند: در طول تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت و همه صحنه‌هایی که برای امت اسلام پیش‌آمده نام‌هایی که در دنیا و در بین امت اسلام می‌درخشد نام شهدایی است که در این مسیر مقاومت و ایستادگی کردند و به شهادت رسیدند.

خطیب جمعه بندرانزلی با بیان اینکه دشمنان تلاش می‌کنند مردم را از میدان جنگ رفتن و کشته شدن بترسانند درحالیکه شهادت‌طلبی یک عامل عزت در جامعه اسلامی است و امروزه این روحیه در سراسر امت اسلام گسترش پیدا کرده، بیان کردند: غزه، لبنان، یمن و سوریه را بعد از این فجایعی که پدید آمد ببینید؛ این‌ها عزت را در مبارزه و شهادت در این راه می‌بینند.

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه یکی دیگر از عوامل عزت در جامعه اسلامی وحدت امت اسلام است، افزودند: مقام معظم رهبری در روز عید فطر در جمع مسئولان و سفرای کشورهای دیگر این مسئله را بیان کردند؛ با این سیر سریع تحولاتی که وجود دارد یک صف‌آرایی گسترده‌ای بین جبهه مقاومت و انقلاب اسلامی با استکبار جهانی صهیونی – آمریکایی شکل گرفته و این تقابل روز به روز با سرعت پیش می‌رود و فعلا در حد گفتار است و به مرحله عمل نرسیده، که اگر به مرحله عمل برسد آن‌ها از خسارت‌‌دیدگان و پشیمان‌شدگان خواهند بود.

خطیب جمعه بندرانزلی با تاکید بر اینکه وحدت امت‌ اسلام خیلی کارساز است، بیان کردند: در برخی اخبار و گزارشات آمده کشورهای اسلامی منطقه به جمهوری اسلامی اعلام می‌کنند که نمی‌گذاریم آمریکا از پایگاه‌های ما به شما حمله کند، این خوب است ولی کفایت نمی‌کند؛ مقام معظم رهبری فرمودند ما در اصول مشترک امت اسلام باید کنار هم قرار بگیریم، امروز با این فجایع در غزه و لبنان آتش بس را نقض کردند و مجدد کشتار می‌کنند، چرا جهان اسلام و امت اسلامی حرکت نمی‌کنند و کنار هم قرار نمی‌گیرند تا از مردم مظلوم غزه که اینطور ایستاده‌اند و محاصره و تحریم و گرسنگی و بمباران و شهادت و همه چیز را به جان خریده‌اند تا در سرزمین خودشان بمانند دفاع کنند؟! چرا امت اسلام اتحاد ندارد تا در برابر زورگویی‌های صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها بایستند؟! کار دنیا به کجا رسیده که یک مشت آدم جنایتکار و خونخوار اینجور جنایت می‌کنند؟! در غزه یک‌جور، در یمن یک‌جور، در لبنان یک‌جور، در سوریه جور دیگر و همه نشسته اند و تماشا می‌کنند؛ اگر امت اسلامی می‌خواهد عزت داشته باشد باید حداقل در این امور وحدت داشته باشد، اگر فراهم شود دشمن جرئت نمی‌کند این تجاوزها را انجام بدهد.

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه عامل دیگر که بسیار مهم است و در طول این ۴۶ سال انقلاب به کرات تجربه کرده‌ایم این است که چشممان به دست بیگانگان نباشد و دست روی زانوی خودمان بگذاریم و بایستیم، خاطرنشان کردند: امام صادق(ع) می‌فرمایند فَإِن أرَدتَ أن تَجمَعَ عِزَّ الدُّنیا فَاقطَع طَمَعَکَ مِمّا فی أیدِی النّاسِ؛ اگر می‌خواهید عزت دنیا را به دست بیاورید چشمتان به دنبال داشته‌های دیگران نباشد و از داشته‌های دیگران خصوصاً بیگانگان قطع طمع کنید.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین با بیان اینکه شیوه و روش بیگانگان این است که دیگران را به خودشان وابسته کنند، افزودند: قبل از پیروزی انقلاب وابستگی کشور ما به بیگانگان چقدر بود؟! حتی گاهی اوقات مایحتاج اولیه زندگی ما هم از کشورهای دیگر می‌آمد اما الان در عرصه‌های مختلف نظامی، دفاعی، پزشکی، علوم و فناوری‌ها، هسته‌ای و… به استقلال و توانمندی و پیشرفت چشمگیری دست پیدا کرده‌ایم.

خطیب جمعه بندرانزلی با بیان اینکه این هفته سالگرد قطع رابطه آمریکا با جمهوری اسلامی در همان اوان انقلاب است، خاطرنشان کردند: امام(ره) این قطع رابطه آمریکا با ایران را به ملت تبریک گفتند چراکه هر چه پیشرفت کردیم در این ۴۶ سال بخاطر همان تحریم‌هاست؛ آنچه نیاز داشتیم به ما ندادند تا دانشمندان و جوانان و متخصصین و صنعتگران خودمان توانستند در همه عرصه‌های مورد نیاز وارد شدند و پیش‌رفتند و توانستند حتی به صنایع و تجهیزات بسیار حساسی دست پیدا کنند که در دنیا یک یا دو کشور به آن دست پیدا کرده باشند، این خاصیت چشم‌نداشتن به دیگران است.

امام جمعه بندرانزلی متذکر شدند: اینکه مقام معظم رهبری رهبری به دولت‌های مختلف بعد از برجام خسارت‌بار فرمودند کشور را معطل بیگانگان نکنید برای این است که اگر نگاه به داشته‌ها و توانمندی‌های خودمان در همه حوزه‌ها داشته باشیم مستغنی و بی‌نیاز از دشمن هستیم، دشمن به ما و ذخایر امت اسلام نیاز دارد.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین تصریح کردند: الان در این شرایط دشمنان چند کار را در دستور کار قرار داده‌اند، یکی عبارت است از هراس افکنی؛ اینکه جامعه ما را بترسانند که بمب افکن‌های آمریکا در راه است و دشمن رجز خوانده و تهدید کرده، می‌خواهد ترس ایجاد کند و این یکی از شیوه‌های دشمنان است.

خطیب جمعه بندرانزلی افزودند: کار دیگر دشمن یاس‌آفرینی است؛ اینکه مردم را از اصلاح امور و رفع مشکلات و توانمندی‌هایی که در کشور هست نا امید کنند، در همه دولت‌ها نقاط ضعف و قوتی وجود داشته، نباید بیش از حد روی نقاط ضعف متمرکز شد، باید روی توانمندی‌ها و امیدآفرینی‌ها و پیشرفت‌ها متمرکز شویم.

امام جمعه بندرانزلی خاطرنشان کردند: کار دیگری که دشمنان در پیش گرفته‌اند و انجام می‌دهند ایجاد تفرقه در صفوف جامعه‌ است که باید حواسمان جمع باشد؛ ما نقایص و مشکلات و ضعف‌هایی که در کشور و برخی مدیریت‌ها وجود داشته و دارد را ندیده نمی‌گیریم و باید رفع شود اما الان شرایطی است که همه یکصدا و متحد باید روی وحدت جامعه و امت اسلام متمرکز شویم.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین خاطرنشان کردند: دشمنان بدانند با اینکه می‌دانند و تجربه هم کرده‌اند و اگر بازهم تجربه کنند خواهند دید این رجزخواهی‌ها حتی اگر به اقدامی هم منجر شود برای آن‌ها جز شکست و ذلت، و برای ما جز پیروزی و عزت چیز دیگری به ارمغان نخواهد آورد.

خطیب جمعه بندرانزلی اظهار کردند: خطبه را با این فرمایش امام(ره) به پایان می‌رسانم که سخن امام(ره) برای ما مسیر، رهنمود، هدایت و فصل‌الخطاب است؛ امام(ره) می‌فرمایند ما تا آخر عمر، علیه دولت آمریکا مبارزه می‌‏کنیم و تا آن‏ را به جایش ننشانیم و دستش را از منطقه کوتاه نکنیم و به تمام مبارزان راه آزادى کمک نکنیم تا آن‏ها را شکست دهند و خود مردم ایران سرنوشت خویش را به دست گیرند، از پاى نمى‏نشینیم؛ اگر کسی فکر می‌کند با آمریکا مذاکره کردن و سازش کردن و کنار آمدن حلال مشکل است بداند در توهم به سر می‌برد، خط و مسیر این است که امام(ره) فرمودند.