به گزارش www.SeyedShamsoddin.ir، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین؛ امام جمعه بندرانزلی در خطبه‌ اول نماز عبادی – سیاسی جمعه این هفته شهرستان با استناد به آیه شریفه یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَلْتَنْظُرْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ لِغَدٍ وَاتَّقُوا اللَّهَ، اظهار داشتند: در این آیه شریفه خداوند متعال همه انسان‌های مومن را امر به تقوا می فرماید، این اصل مهم دینی و ایمانی که رمز و کلید موفقیت و سعادت‌مندی همه انسان‌ها در دنیا و آخرت می شود؛ بعد از امر به رعایت تقوا، خداوند متعال  انسان‌های مومن را به یک نکتۀ مهمی توجه می‌دهد که ببینید برای فردای قیامت خودتان چه چیزی را از پیش میفرستید؟! چون حیات اخروی و ابدی انسان در عالم آخرت محصول تلاش او در عالم دنیاست.

امام جمعه بندرانزلی افزودند:  عمل امروز ما شکل دهنده و قوام دهندۀ زندگی آخرتی ماست که هم در قرآن کریم و هم در فرمایشات معصومین(ع) به این مسئله تصریح شده است؛ از جمله این روایت شریف که وجود مقدس پیامبر اکرم(ص) در شب معراج به ملائکه‌ای برخوردند که قصری می ساختند، گاه کار می کردند و گاه دست از کار می کشیدند، از جبرائیل سوال کردند که جریان چیست؟! جبرائیل اینطور بیان کرد که این قصر برای یکی از انسان‌های مومن است، اینکه ملائکه مشغول ساختن هستند نشان می‌دهد که او در عالم دنیا دارد عمل خیری انجام میدهد که بواسطۀ آن عمل خیر این خانۀ آخرت او دارد شکل میگیرد و وقتی دست از کار خیر بر میدارد ملائکه نیز  ساختن را متوقف می‌کنند، مثل عالم دنیا که وقتی پول داری کارگر و بنا و معمار مشغول کارند و وقتی پول تمام شد همه دست از کار میکشند.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین خاطرنشان کردند: همانطور که در خطبه های قبلی عرض کردیم اسلام و معارف دینی به ما متذکر می شود که ارزشمندترین سرمایه انسان در عالم دنیا عمر اوست و باید ببینید عمر خود را در چه راهی صرف می کند، اگر انسان بخواهد از این سرمایۀ گران بها بهترین استفاده را داشته باشد هم نیاز به برنامه ریزی دارد و هم متابعت و عمل از آن برنامه‌ای که برای زندگی خود تدوین کرده، اگر بخواهیم از عمر بهترین استفاده را داشته باشیم نیاز با یک برنامه منطقی که نیاز های دنیا و آخرت ما را تامین کند داریم و هیچ الگویی بهتر از سیرۀ معصومین(ع) نیست.

خطیب جمعه بندرانزلی اضافه کردند: حضرت موسی بن جعفر(ع) فرمودند اِجْتَهِدُوا فِی أَنْ یَکُونَ زَمَانُکُمْ أَرْبَعَ سَاعَات، سعی کنید ۲۴ ساعت شبانه روز را به ۴ بخش تقسیم کنید؛ «سَاعَهً لِمُنَاجَاهِ اَللَّهِ» اینکه می فرماید بخشی از زمان روزانه را برای مناجات قرار بدهید، مبیّن این است که ما علاوه بر فرائض یومیه نیاز به  عبادت بیشتر داریم، نه ما، که انسان های عادی هستیم حتی حضرات معصومین(ع) هم شنیدید که چه عباداتی داشتند، این عبادت برای زندگی دنیایی و تأمین زندگی آخرت انسان یک ضرورت هست.

امام جمعه بندرانزلی افزودند: بخش دیگر «سَاعَهً لِأَمْرِ اَلْمَعَاشِ»؛ بخشی از زندگیتان در روز را برای کسب و کار و تامین نیاز های مادی زندگی خود قرار دهید، یک اصل مهم در دین و معارف دینی تلاش و کوشش انسان برای تامین نیازهای مادی اوست، دست انسان مومن به سوی کس دیگری نباید دراز شود ضمن اینکه بخشی از عبادت‌ها عبادات مالی است، اگر انسان کار نکند و درآمد نداشته باشد، انفاق هم نمی‌تواند بکند اطعام هم نمی‌تواند بکند، رسیدگی به نیازمندان هم نمی‌تواند بکند؛  لذا در حالیکه خداوند متعال در قرآن کریم و روایات فرموده است «ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ» بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را، یکی از دعاهایی که مستجاب نمی شود، این است که کسی بدون اینکه کار و تلاش بکند، دعا کند خدایا رزق مرا برسان. رزق با تلاش انسان است.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین افزودند: بخش دیگر «سَاعَهً لِمُعَاشَرَهِ اَلْإِخْوَانِ وَ اَلثِّقَاتِ»؛ یک بخشی از زندگی روزانه را برای معاشرت با برادران دینی و کسانی که قابل اعتمادند بگذارید، می فرماید با هرکسی معاشرت نکنید، با کسانی که مطمئن‌اند، اهل اعتمادند، ویژگی شان این است که «اَلَّذِینَ یُعَرِّفُونَکُمْ عُیُوبَکُمْ وَ یُخْلِصُونَ لَکُمْ فِی اَلْبَاطِنِ» آن برادر دینی که قابل اعتماد و صادق و یک رنگ است و  نیرنگی در رفاقتش نیست، ویژگی‌اش هم این است که شما را از عیوب تان آشنا می‌کند، هر کدام از ما عیوب اخلاقی و عیوب رفتاری داریم، این ها را باید برادر مومن به برادر مومنش متذکر شود، امروزه در جامعه ما کسانی هستند که در ظاهر ادعای دوستی و یک رنگی دارند، از کنار آدم که می‌روند شروع می‌کنند علیه آدم حرف زدن و تلاش کردن، الان هم فصل انتخابات نزدیک می شود و برخی برای اینکه رقبا را از میدان خارج کنند چه تلاش ها و پرونده‌سازی‌هایی که نمی‌کنند!

خطیب جمعه بندرانزلی ادامه دادند: بخش چهارم می‌فرمایند «وَ سَاعَهً تَخْلُونَ فِیهَا لِلَذَّاتِکُمْ فِی غَیْرِ مُحَرَّمٍ»؛ یک بخش دیگر از شبانه روزتان را هم بگذارید برای تفریحات سالم، لذت های غیر حرام، که نیاز انسان هست، انسان به تفریح هم نیاز دارد، اینکه اساساً ساعات شبانه روز را اینگونه برای ما تقسیم می‌کنند برای این است که همه نیازهای مادی و معنوی، دنیوی و اخروی‌مان تامین شود، اسلام هیچ موقع نمیگوید شما فقط عبادت بکن، میگوید شما عبادت داشته باش، کار هم داشته باش، معاشرت هم داشته باش، لذت و تفریح هم داشته باش اما همه در چهار چوب باشد، تفریح سالم، تفریح غیر حرام، لذت غیر حرام، که در بعضی از روایات می‌فرماید این ساعت تفریح و لذت غیر حرام شما را در انجام آن سه بخش کمک می‌کند، یعنی انسان برای عبادتش نیاز به نشاط دارد، نیاز به یک آرامش و یک انبساط روحی دارد، این آرامش و انبساط روحی از قِبَل تفریح و لذت های حلالی که خداوند متعال برای  انسان قرار داده تامین می شود.

امام جمعه بندرانزلی خاطرنشان کردند: اگر ما به همین روایت عمل کنیم و بتوانیم شبانه روزمان را به این چنین به چهار قسمت تقسیم کنیم، همه نیاز های مادی و معنوی، روحی و معنوی انسان تامین می‌شود و در مسیر رشد قرار میگیرد، انسان با این سیره رشد پیدا می‌کند ، تکامل پیدا می‌کند و اگر وقت خود را تقسیم کرد و بر روی آن مقید بود، دیگر وقتش تلف نمی شود.

در بعد مسائل فرهنگی باید حالت تهاجمی پیدا کنیم

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین؛ امام جمعه بندرانزلی در خطبه‌ دوم نماز عبادی – سیاسی جمعه این هفته شهرستان با استناد به آیه شریفه إِنَّ الَّذِینَ اتَّقَوْا إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِنَ الشَّیْطَانِ تَذَکَّرُوا فَإِذَا هُمْ مُبْصِرُونَ، اظهار داشتند: در این آیه شریفه در قرآن کریم خداوند متعال به یک نکتۀ بسیار مهم در زندگی انسان‌های با تقوا اشاره می‌فرمایند و آن این است که انسان با تقوا کسی است که اگر شیاطین او را وسوسه کنند در دام آن‌ها گرفتار نمی‌شود، آنجا تقوا و یاد خدا و قیامت مانع می‌شود او در دام شیطان بیوفتد.

امام جمعه بندرانزلی تصریح کردند: همانطور که قرآن کریم و ائمه معصومین(ع) می‌فرمایند شیاطین دائماً دور انسان مؤمن میگردند تا یک راه نفوذ در او پیدا کنند، یکی را از راه فکر، یکی را از راه مسائل اخلاقی و جنسی و یکی را از راه مسائل اجتماعی و معاشرت؛ چه چیزی می‌تواند مانع نفوذ شیاطین در انسان شود؟! تقوا؛ ویژگی تقوا چیست؟! ویژگی تقوا این است که وقتی انسان مواجه با این صحنه‌ها و وسوسه‌ها می‌شود تذکر می‌دهد.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین با بیان اینکه این وسوسه‌ها و تحریک‌ها عموماً پایه فرهنگی در وجود انسان و جامعه دارد، اضافه کردند: اگر انسان مؤمن با فرهنگ دین آشنا باشد و رشد پیدا کرده باشد و زندگی او با فرهنگ متعالی اسلام مانوس باشد این وسوسه‌ها در او اثر نمی‌کند، اما اگر ضعف فرهنگی در انسان وجود داشته باشد این وسوسه ها در او اثر می‌کند، لذا اهمیت مسئله فرهنگ از اینجا معلوم می‌شود.

خطیب جمعه بندرانزلی با تاکید بر اینکه اساساً انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی است قبل از اینکه انقلاب سیاسی باشد، اظهار داشتند: انقلاب اسلامی برای تغییر فرهنگ منحط غربی که در این کشور حاکم شده بود و میرفت که سلطۀ کامل پیدا کند پدید آمد؛ آن تعاریف فرهنگ غربی در زندگی روزمره و سبک زندگی و حکومت در این کشور را انقلاب اسلامی نشانه گرفت و حضور و انقلاب مردم این تغییر فرهنگی و بنیانی را در جامعه رقم زد.

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به رهبری امام(ره) آن فرهنگ مرعوبیت در برابر فرهنگ غربی را در جامعه شکست، افزودند: قبل از انقلاب خودباوری وجود نداشت، تقید به فرهنگ دینی وجود نداشت و جامعه را به سمتی می‌بردند که فکر عمومی جامعه این بشود که اگر می‌خواهیم رشد کنیم باید از سبک زندگی غربی الگوبرداری کنیم؛ انقلاب اسلامی این تفکر را نابود کرد و به جای آن فرهنگ خودباوری، فرهنگ اسلام، فرهنگ پیشرفت، فرهنگ ضداستکباری، فرهنگ مردم سالاری دینی و فرهنگ مقابله با ظلم را که یک فرهنگ مهم اصیل اسلامی است را آورد.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین با توجه در پیش بودن سالروز تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به این فرمایش رهبری در رابطه با مسائل فرهنگی که فرمودند «فرهنگ از اقتصاد هم مهم‌تر است. چرا؟ چون فرهنگ، به معنای هوایی است که ما تنفّس میکنیم؛ شما ناچار هوا را تنفّس میکنید، چه بخواهید، چه نخواهید؛ اگر این هوا تمیز باشد، آثاری دارد در بدن شما؛ اگر این هوا کثیف باشد، آثار دیگری دارد. فرهنگ یک کشور مثل هوا است؛ اگر درست باشد، آثاری دارد.» اشاره کردند و افزودند: این بیان مقام معظم رهبری اهمیت توجه به مسائل فرهنگی را بیان می‌کند؛ توجه داشته باشیم انقلاب اسلامی برای دستیابی به استقلال فرهنگی آمد، دشمن هم این را تحمل نکرده و صراحتاً تئورسین‌هایشان گفته‌اند مادامی که ایران به دنبال استقلال فرهنگی است و تحت سلطۀ آمریکا قرار نمی‌گیرد با او مبارزه می‌کنیم و باید او را از بین ببریم، مسئله فرهنگ و استقلال فرهنگی در جامعه در این حد مهم است.

خطیب جمعه بندرانزلی تصریح کردند: دشمن نمیگوید شما چون پیشرفت میکنید با شما مقابله می‌کنم! به رژیم منحط پهلوی حاضر بودند همه چیز بدهند، سلاح‌های مختلف  داده بودند، چون ژاندارم آن‌ها بود و می‌دانستند تحت سلطه است اما انقلاب که شد و فهمیدند انقلاب اسلامی تحت سلطه نیست حتی هواپیماهایی که ایران در زمان شاه خریده بود را هم ندادند! پس از استقلال فکری ما میترسند نه از تجهیز لذا روی مسئله فرهنگ تحرکات و طراحی‌های فراوان داشتند و دارند.

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه اساساً شورای عالی انقلاب فرهنگی بعد از پیروزی انقلاب بخاطر همین تحرکات عناصر ضد انقلاب و گروهک‌های سیاسی در دانشگاه‌های ما تشکیل شد، افزودند: در دانشگاهی که امام(ره) میفرمود مبدأ تحول کشور است لانه کردند تا به انقلاب ضربه‌ای بزنند و انقلاب را از بین ببرند! لذا ضرورت اصلاح فرهنگ به عنوان یک اولویت در آن زمان تشخیص داده شد و این اصلاح هم باید از دانشگاه شکل می‌گرفت و آن مسائل تعطیلی دانشگاه و تشکیل بعد شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که در ابتدا ستاد انقلاب فرهنگی بود پیش آمد؛ چرا؟! برای اینکه دانشگاه یک مرکز مهم و اثرگذار در کشور چه در جهت مثبت چه در جهت منفی می‌تواند باشد.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین با تاکید بر اینکه اساساً نماد ۱۶ آذر شهادت دانشجویان در دانشگاه در راه استکبارستیزی بود، متذکر شدند: دشمن چه اول انقلاب چه در سال‌های اخیر با حوادثی که در دانشگاه‌ها پدید آورد می‌خواست این مرکز مهم را تبدیل کند به یک مرکزی که از آن صدای تبعیت از استکبار یا همان تقلید از غرب در بیاید.

خطیب جمعه بندرانزلی اظهار کردند: این شورای عالی انقلاب فرهنگی در کشور شکل گرفته و هر دوره‌ای با حکم مقام معظم رهبری تشکیل می‌شود و افرادی اضافه یا کم می‌شوند؛ یکی از راه‌های ارزیابی فعالیت‌های این مجموعه مهم و اثرگذار  ملاحظۀ مطالبات مقام معظم رهبری از این مجموعه در دوره‌های مختلف است، بالاخره آنچه رهبر معظم انقلاب از این مجموعه توقع داشتند تأمین شده یا نشده؟! در عین حالیکه از همه تلاش‌های مثبتی که در طول این سال‌ها در مجموعۀ شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام شده اما در سطح تأمین نیازها و توقعات نبوده لذا مقام معظم رهبری در حکم دورۀ اخیر تکالیف این شورا را تبیین کردند و بعد هم ۷ مورد به عنوان مطالبه بیان می‌فرمایند که نشان دهنده آن است که این شورا نتوانسته تاکنون به آن تکالیف دست پیدا کند و یا احیاناً تعلل‌هایی شده، زاویه‌هایی و انحرافاتی در دستیابی به اهداف این شورا پیدا شده است!

امام جمعه بندرانزلی متذکر شدند: آنچه از این شورا توقع می‌رود این است که سطح فرهنگ جامعه به یک سطح مطلوبی در بخش‌های راهبردی و همه عرصه‌های کلیدی برسد، مثل تولید علم، سبک زندگی، فرهنگ عمومی، مهندسی فرهنگی و سایر اموری که مرتبط با فرهنگ است.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین خاطرنشان کردند: به فضل پروردگار متعال انقلاب اسلامی امروز در بعد سیاسی و نظامی و ابعاد دیگر در نقطه قوت و اوج قرار دارد و امروز از این حیث نگرانی نداریم، هم قدرت بازدارندگی داریم و هم نقش‌آفرینی در نظم نوین جهانی و تحولات منطقه و بین الملل؛ شرایط غزه و استیصال رژیم صهیونیستی و آمریکا هم در قصاوت‌ها و جنایت‌هایی که در غزه مرتکب می‌شوند و این مخالفت جهانی علیه این ددمنشی‌ها توسط ملت‌های مختلف حتی دولت‌های اروپایی که ناچاراً نسبت به این ددمنشی‌ها موضع می‌گیرند همه و همه نقاط قوت نظام اسلامی و جبهۀ مقاومت و فرهنگ ظلم‌ستیزی و استکبار ستیزی است.

خطیب جمعه بندرانزلی بیان کردند: امروز در عرصه فرهنگ دچار آسیب‌هایی هستیم، مقام معظم رهبری در دیدار مبلغین فرمودند «باید در برابر اندیشه و تفکرهای استکبار جهانی حالت تهاجمی داشته باشید»، ما فقط دفاع می‌کنیم! الان در روز حقوق بشر هم هستیم، اگر آن‌ها ما را متهم به عدم رعایت حقوق بشر میکردند دفاع می‌کردیم! غزه امروز نشان داد حقوق بشر ما کجاست و حقوق بشر آن‌ها کجا! حقوق بشر جبهه مقاومت که وقتی اسیر می‌گیرد با او رفتار عطوفانه دارد و به او محبت می‌کند و غذا و درمان او را می‌‌دهد و به او رسیدگی می‌کند کجا و حقوق بشر آن‌ها کجا! همین روزهای اخیر خبرنگاران را دستگیر و عریان کردند! این روش حقوق بشری است؟! در کرانه باختری دست شهرک‌نشینان سلاح داده‌اند و همینطور راه می‌روند مردم فلسطین را می‌کشند! این حقوق بشر است؟! تا الان نسبت به حقوق بشر جنبۀ دفاعی داشتیم اما الان امت اسلام جنبۀ تهاجمی دارد.

امام جمعه بندرانزلی خاطرنشان کردند: ما امروز در بعد مسائل فرهنگی اگر خیلی خوشبین باشیم می‌توانیم بگوییم حالت دفاعی داریم درحالیکه بیشتر حالت انفعالی داریم تا دفاعی! اما باید در این بعد هم حالت تهاجمی داشته باشیم؛ در بحث فرهنگ به تعبیر مقام معظم رهبری در برابر استکبار جهانی مدعی هستیم! اسلام و انقلاب اسلامی به مقام زن شأنیت و شخصیت داد و جایگاه او را در برابر تلقی که دشمنان نسبت به زن و جایگاه او در جامعه دارند ارتقاء داد؛ سال گذشته در اغتشاشات برای زنان شعار سر دادند اما با آن‌ها چگونه رفتار کردند؟! با همان زنانی که عامل و نیروهای آن‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای بودند و علیه جمهوری اسلامی دروغ‌پراکنی می‌کردند چه کردند؟! به آن‌ها تعرض شد و سرآخر از دستشان فرار کردند! ما مدعی این شعارهایی که آن‌ها در رابطه با جایگاه زن و آزادی حقیقی برای انسان‌ها می‌دهند هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین افزودند: در بعد فرهنگ این تهاجم را نمی‌بینیم و جایگاه آن در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است؛ از سال گذشته تاکنون راجع به مسئله عفاف و حجاب در کشور چه تصمیمی گرفته‌اند؟! چه برنامه ریزی شده؟! بعد از کلی رفتن و آمدن گفتند قانونی نوشتیم رفت مجلس و آمد کمیسیون و رفت شورای نگهبان و برگشت و حالا هم که نزدیک انتخابات است! همچنین برای بعضی از مسائل فرهنگی دیگری که در دانشگاه‌ها لازم است انجام شود ما طرح و برنامه و اقدامی نمی‌بینیم و این‌ها آسیب‌هاست! در بخش فرهنگ مسئولیت شورای عالی انقلاب فرهنگی خیلی مسئولیت سنگینی است.

خطیب جمعه بندرانزلی با بیان اینکه آسیب‌های فرهنگی منشأهای مختلفی دارد، ادامه دادند: یک بخش برنامه‌ریزی و طراحی و قانون تصویب کردن است، یک بخش مهمی که سالهاست در کشور ما مغفول واقع شده مجریان فرهنگی هستند! بهترین قانون را دست مجری ناکارآمد و نابلد بدهید می‌بینید چه بر سر آن قانون می‌آورد! خیلی مهم است که ببینیم مسئولین دستگاه‌هایی که وظیفه اجرای کارهای فرهنگی را دارند در چه سطحی کارشناس هستند و مطالعه دارند و می‌توانند مسائل را رصد و ارزیابی کنند؟! یکی از عرصه‌هایی که متاسفانه هرکسی می‌رسد خودش را کارشناس معرفی می‌کند مسئله اسلام و فرهنگ است!

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی که امروز عموماً در دستگاه‌ها انجام می‌شود سطحی و روزمره است و عمقی ندارد و اگر بخواهیم اشاره کنیم شاید به بعضی‌ها بر بخورد، متذکر شدند: دولت محترم باید برای رفع این آسیب‌ها اقدام جدی داشته باشد، هم چاره‌اندیشی کند و هم برای بخش‌های مورد نیاز چه بحث طراحی و برنامه ریزی چه بحث مجریان اقدام کند؛ توجه داشته باشد که مسئولان فرهنگی و آموزشی نباید تعرفه شدۀ سیاسیون و افراد صاحب منصب باشند! باید این‌ها کارشناس باشند، از فیلترهای مختلفی عبور کنند تا ببینیم اصلا میفهمد فرهنگ چیست! خیلی از مسئولین فرهنگی ما در بخش‌های مختلف تعرفه شده و سفارش شده هستند و کار فرهنگی بلد نیستند! خیلی‌هایشان هم انگیزه ندارند! دولت محترم باید خودش را از این آسیب خلاص کند و نگذارد این بخش مهم کشور تحت تأثیر نفوذها و رایزنی‌ها و تعرفه‌کردن‌ها قرار بگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین با بیان اینکه در هفتۀ قرآن، عترت و نماز هستیم که در سطح آموزش و پرورش مهم‌ترین بخش فرهنگی آموزشی کشور است، افزودند: فعالیت‌های متعددی ازجمله مسابقات قرآنی، آشنایی با سیرۀ معصومین(ع)، محافل قرآنی، جلسات بصیرتی و گفتمان مسائل دینی در سطح مدارس و شبکه شاد انجام می‌شود؛ یکی از پیش‌نیازهای این امر مهم این است که مجریان این برنامه‌ها توانمند باشند، نه به عنوان یک بخشنامه یا ابلاغیه صرفاً این کار را انجام دهند و یک عده‌ای هم شرکت کنند! این کار نیاز به یک درک حقیقی از اهمیت مسائل و جدیت و جذب و تشویق دارد تا مؤثر واقع شود.

خطیب جمعه بندرانزلی در پایان خاطرنشان کردند: این برنامه‌ها ان‌شاءالله در مجموعه آموزش و پرورش مؤثر واقع شود تا آسیب‌های سال گذشته برطرف شود و دانشگاه‌های ما نیز همینطور، ان‌شاءالله آسیب‌هایی که در دانشگاه‌ها وجود دارد و سطح ترازی که جمهوری اسلامی از دانشگاه‌ها می‌خواهد در سطوح دانشجویان و مدیریتی و اساسی شاخص‌ها تأمین شود و دانشگاه ما به دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی برسد.